به گزارش پایگاه اطلاعرسانی پژوهشکده مطالعات راهبردی حوزه و روحانیت، ششمین نشست کارگروه القاب و عناوین حوزوی، با حضور حججاسلام آقایان میرمعزی، قمرزاده، زارعی، دیانی، خانجانی، قنواتی، مادرشاهی، قنبرزاده، حسنزاده و هاشمینسب برگزار شد.
در ابتدای این جلسه حجت الاسلام قمرزاده با اشاره به رویکردهای آموزشی و پژوهشی در مقاطع مختلف حوزوی اظهار داشت: به نظر میرسد رویکرد مقطع در سطح دو حوزه، آموزشی است اما در رویکرد مقطع سطح چهار، پژوهش مقدم بر آموزش میشود؛ اما من معتقدم در «سطح پنج» به دلیل پژوهشی بودن مقطع، کلمه آموزش جایی ندارد.
وی افزود: نظر به استعداد و توانایی مختلف افراد، برخی برنامهها مثل حفظ قرآن، پژوهشگر شدن و نظایر آن، برنامههایی هستند که باید نسبت به اعمال آن برای عموم طلاب تامل بیشتری نمود.
در ادامه حجت الاسلام میرمعزی عنوان کرد: برخی سیاستهای تشویقی نظیر اضافهشدن به نمره امتحان شفاهی در صورت انجام پژوهش و نظایر آن مسبوق به سابقه است؛ هرچند که زمینه و استعداد همه در عرصه پژوهش یکسان نیست، اما لازم است همه تا یک حدی از این تواناییها را داشته باشند و میتوان در نگاه به آینده برای تأمین این اغراض، برنامههایی از این سنخ را در کار دید.
سپس حجت الاسلام قنبراده با تأکید بر ضرورت رویکرد پژوهشمحوری گفت: توجه بیشتر نسبت به پژوهشمحور شدن آموزش امری مطلوب است.
در انتها با تصمیم اعضای کارگروه، بنا شد که جدول عناوین دوره و مقاطع، در جلسه دیگری تکمیل گردد.
نشست ششم کارگروه القاب و عناوین حوزوی؛ تاکید بر رویکرد پژوهشمحور در مقاطع آموزشی
ششمین نشست کارگروه القاب و عناوین حوزوی، در پژوهشکده مطالعات راهبردی برگزار گردید.
